N-avem fler politic Nou! +++ UCRAINA VICTIMĂ (ȘI) A POLITICIENILOR SĂI Nou! +++ TAKUBA Nou!

Întrebări pentru ei și pentru noi!

Iulian Liviu GORGOS

1. Vi se pare normal —sub orice formă, să fiu constrâns să mă vaxx-inez?

2. Vi se par normale răspunsurile medicilor din centrul de vaccinare – postarea este asta: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1287425045040562&id=100013192350732, acordate tipului care merge să se vaccineze „din proprie inițiativă” pentru a avea „siguranța” respectării unor drepturi fundamentale – cel la viață, sănătate ( în Elveția nevaccinații – care refuză vaccinarea datorită modului irațional în care este promovată de 10 luni, și pentru ale cărei efecte probabile devin unici responsabili, își plătesc tratamentul, ceea ce nu se întâmplă cu bolnavii de cancer pulmonar – care nu înțeleg, de peste 50 de ani, că fumatul chiar îi ucide) în schimbul dreptului de a munci – pentru a se întreține?

Unii ar dori să tăcem, pentru a se prevala de faptul că „nu au știut că oamenii se împotrivesc. Exact precum copiii doctorului Mengele. Scăpau de crematoriu sau de foametea lagărului în care ar fi stat cu mamele pentru a fi „cobaii” săi. Asta este perspectiva prefigurat prin reclamă: inițial, prin vară, te vaxxinai ca să poți călători, intra în Mall, etc., iar acum situația a evoluat – te vaxxx-inezi ca să poți muri de foame, nu de COVID, pentru că nu le înțelegi „bunele intenții”, în condițiile în care nu poți fi demonstrat a fi nebun.

Situația etapei în care se află planul (care și-a dovedit eficacitatea) – actualizat, acum, prin redefinirea țintei – dar cu aceeași complicitate criminală a unei populații „tăcută”/”neimplicată civic” sau care s-a catalogat a fi „neștiutoare” după aflarea adevărului, este, de fapt, identificabilă în grafica asta. Cred că este bine să ne cunoaștem – și să ne asumăm, rolurile pe care alegem să le „jucăm” în acest scenariu de GENOCID!

Eu îmi asum acțiunile pe următoarele certitudini:

1. Exista pandemia de COVID – am trecut prin boală, cu forma medie, ce a necesitat Spitalizare. Desigur, originea virusului care m-a țintuit la pat este necunoscută;

2. Suspectez ONU de impotență (ceea ce ar aduce-o in situația defunctei Ligi a Națiunilor – „dispărută”, în principal, pentru că SUA și Rusia (URSS) fuseseră excluse pentru acte de agresiuni armate, fie de falsificarea rezultatelor privind originea pandemiei, dar și de participația sa la aplicarea Planului Certificatului Verde;

3. Ambasadele și oficiile consulare din Orientul Îndepărtat, acolo unde virusul făcea ravagii din 2019, sunt responsabile pentru răspândirea virusului în spațiul Euro-Atlantic – pentru că nu au informat despre situație. Vina poate fi atribuită liderilor naționali – dacă evenimentele au fost raportate, dar acestea au fost, în mod vădit, ascunse.

4. Sunt de acord cu portul mijloacelor de protecție individuală și cu organizarea și administrarea unor fluxuri de decontaminare organizate profesionist. Ele ar fi trebuit să fie funcționale de mult – pentru că au fost și alte epidemii și pandemii, dar deficiența aceasta majoră ne indică „gradul de profesionalism” al corpului sanitar, în general. Desigur, cazurile mediatizate cu spitale „de gunoi”, confirmă, cu atât mai mult, această „calitate”.

5. Sunt de acord cu măsuri administrative de stăvilire a pandemiei, care să-i izoleze oportun și să-i trateze pe bolnavi și pe contracții lor. Exemplu: declarațiile pe proprie răspundere și, în măsura în care el nu exclude testarea, Certificatul Verde – fără a îngrădi dreptul la muncă al persoanei sănătoase.

6. Exact conform deciziilor instituțiilor internaționale – iar dacă acestea se vor modifica în sensul aprobării unor măsuri contrare, nu sunt de acord cu extinderea (absolut irațională, în opinia mea, a) unor drepturi fundamentale cetățenești ale persoanelor vaccinate, în raport cu cele nevaccinate – EXACT IN CONFORMITATE CU PRACTICILE NAZISTE DIN PERIOADA POGROMULUI.

Un răspuns la “Întrebări pentru ei și pentru noi!”

  1. Artificial intelligence creates content for the site, no worse than a copywriter, you can also use it to write articles. 100% uniqueness :). Click Here: https://google.com/amp/s/clck.ru/32oo8j

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *