N-avem fler politic Nou! +++ UCRAINA VICTIMĂ (ȘI) A POLITICIENILOR SĂI Nou! +++ TAKUBA Nou!

Talibanii lor vs. talibanii noștri

un text semnat Anca Radu

Ce mai înseamnă acum faptul că talibanii obligă femeile afgane să poarte burqa în toate spațiile publice, după ce întregul occident „civilizat” a instituit Taina Sfântului Chilot Facial?

Ce mai înseamnă limitarea dreptului la muncă și educație pentru femeile afgane după ce întreg occidentul ”civilizat” a făcut același lucru împotriva întregii populații și continuă încă mai abitir, cu noutatea discriminării între vaccinați și nevaccinați?

Între discriminarea pe criterii de gen și discriminarea pe criterii medicale, în scopul forțării unui experiment sinistru și periculos, care arată mai rău? Dar învinovățirea albilor la grămadă pentru că negrii, CA ȘI ALBII, au fost în istorie exploatați pentru muncă sub diverse titulaturi, cum dă?

Între forțarea femeilor afgane să se căsătorească împotriva voinței cu indivizi prestabiliți și previzibila plasare de minori spre adopție în familii de dezaxați sexual în occidentul „civilizat”, care arată mai rău? Dar aia cu impunerea procentului de femei în conducerea instituțiilor publice și a firmelor private, sărind peste criteriile de performanță și peste înclinația profesională predominantă, cum arată în fruntea occidentului „civilizat”?

Între excesele religioase ale talibanilor și psihiatria în aer liber a occidentului „civilizat” despre halucinațiile cu 6.483.529 de genuri, care arată mai rău?

Odată cu instaurarea dictaturii sanitare și a progresismului psihiatric, occidentul și-a pierdut orice drept de a mai emite păreri despre vreun regim abuziv de oriunde din lume – de-aici încolo, totul e permis și totul e drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *