N-avem fler politic Nou! +++ UCRAINA VICTIMĂ (ȘI) A POLITICIENILOR SĂI Nou! +++ TAKUBA Nou!

Vaccinare și educația sexuală devin obligatorii?

Perioada prin care trece România de azi este marcată de lupta pentru acapararea atenției publice de către tot mai mulți ”influenceri”(influențatori), fie ei persoane publice cu notorietate (profesională ori politică), fie persoane necunoscute publicului, dar dornice de a se face cunoscute cu orice preț.
Pe aceștia din urmă nu-i voi supune atenției dumneavoastră, pentru simplul motiv că ”fauna” este atât de pestriță și semianalfabetă, încât orice încercare de a le citi elucubrațiile, îmi provoacă dureri de cap. Cei cu oarece ștaif imagistic și care se cred a fi inteligenți, ne acaparează timpul liber cu ajutorul media (vizuală și scrisă) în special a trusturilor de presă aservite partidelor politice, străduindu-se să ne convingă de necesitatea vaccinării și a introducerii educației sexuale în școli.

1. Vaccinarea
Fac parte din rândul celor care au ales să nu se vaccineze, pentru că nu am încredere într-un ”vaccin” apărut pe repede înainte, pentru un virus care nu este atât de periculos cum se încearcă să ni se spună. M-a deranjat foarte mult modul nerușinat prin care mai bine de un an de zile, media vizuală ne-a bombardat cu informații părtinitoare, doar despre numărul cazurile de îmbolnăviri și al deceselor. Foarte rar s-a prezentat numărul persoanelor care s-au vindecat de respectivul virus, care a fost de peste 97%. Cei plătiți cu bani mulți ca să ne ”indobitocească” cu informații, trebuiau să bage frica în oameni, de aceea au prezentat cu obstinență doar partea negativă a epidemiei și, o spun cu părere de rău, într-o bună măsură au reușit, dar nu atât de mult cum au avut ordin. Acest fapt îi nemulțumește pe mai marii noștri conducători, fie că vorbim de cei văzuți, cât mai ales pe cei din spatele cortinei (păpușarii). Globalizarea și polically correct nu dau rezultatele scontate și în marile cancelarii/loje/separeuri/coupeuri este isterie.
Se încearcă introducerea obligativității vaccinării, ca la animale, încălcându-se astfel dreptul fundamental al omului: LIBERTATEA.

2. Educația sexuală în școli
Încă de la crearea lumii, ”perpetuarea speciei” s-a produs prin relația/împerecherea dintre două persoane de sex opus (când vorbim despre oameni) și două ființe de sex opus (când vorbim despre restul ființelor). Nimic nu s-a schimbat nici astăzi.
Vârsta femeilor/fetelor la care procreează, a fost dintotdeauna la latitudinea fiecăreia și a familiei din care face parte. Violuri, relații incestuoase, și alte astfel de anomalii au fost și vor mai fi. Prostituția legală sau clandestină a fost și va mai fi. Reglementări pentru toate acestea au fost și vor mai fi.
Din păcate s-a ajuns să se dezbată cu prioritate subiectul legat de relațiile sexuale anormale, spunându-ni-se că ar fi ceva normal.
Părerea mea este următoarea: dacă te-ai născut cu asemenea deviații sexuale, fără echivoc te-ai născut cu o boală și trebuie să fii perceput de către societate cu toleranța de care au parte persoanele bolnave. Se militează excesiv pentru drepturile acestor persoane bolnave. Despre ce fel de drepturi vorbim?
Dacă unei asemenea persoane i se îngrădește dreptul la muncă, sau la liberă exprimare, sau la libera deplasare etc, pe motivul bolii sale (”orientării sexuale” cum este denumită public), atunci cu adevărat vorbim despre încălcarea unor drepturi. În rest este doar o propagandă inutilă și discriminatorie pentru restul populației de 98%, care până una alta este normală.
Se dorește introducerea educației sexuale în școli, care sub pretextul învățării copiilor despre protecție în relația de cuplu, de fapt se va face propagandă existenței persoanelor cu deviații sexuale (LGBT).

După cum se poate observa în ambele cazuri se vorbește prea mult despre procentele aflate în minoritate: decese din cauza COVID-19 și acceptarea persoanelor LGBT. Credeți că este întâmplător? Eu sunt convins că nu!
Mă enervează la culme când văd lideri politici și ”specialiști”, care ne sfătuiesc obsesiv să ne vaccinăm. Este o disperare generală pentru că românii nu s-au vaccinat într-un procent covârșitor.
Am auzit astăzi că se înființează un centru de vaccinare pe TRANSALPINA. N-a ținut faza cu micii și berea de la piața OBOR, acuma ne urmăresc pe traseele unde ne petrecem vacanța.
Mă îngrozește și mai mult când văd cum niște politicieni de conjunctură, militează pentru introducerea educației sexuale în școli (fără acordul părinților), iar ei nu au copii. Numele lor : Klaus Werner Iohannis, Dan Barna și Dacian Cioloș.
Cum este posibil? Nimeni nu i-a atitudine, toată lumea tace.
Mă tem că vremurile tulburi sunt abia la început. Mă tem că îndobitocirea maselor a reușit destul de bine.


Vasile BĂESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *